default-header
HomeSeniorenActiviteitencommissie

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert 3 typen activiteiten:

gezelligheidsactiviteiten, Rackettoss-avonden en de Horst aan de Maas wintercompetitie.
Iedereen kan meedoen aan deze activiteiten; sommige toernooien zijn echter voor een beperkte groep (bv. het Kennismakingstoernooi).

Gezelligheidsactiviteiten
De Activiteitencommissie organiseert enkele activiteiten die tijdens 1 dagdeel plaatsvinden.
Deze activiteiten hebben als hoofddoel: gezelligheid; er kan dan ook niets gewonnen worden.
Aansluitend is een gezellig samenzijn in de kantine. De uitnodiging voor deelname wordt middels de HTC nieuwsbrief naar de leden gestuurd.

Gezelligheidstoernooi
Dit toernooi wordt tijdens het zomerreces georganiseerd voor deĀ thuisblijvers.
Doel van dit toernooi is ook om de nieuwkomers van de club welkom te heten en om in contact te komen met andere nieuwkomers om zo wat gemakkelijker contacten te leggen. Vaak wordt er op een vrijdagavond en aansluitend de zaterdag gespeeld. Ieder jaar weer hartstikke leuk om aan deel te nemen.

Vrijwilligersavond
Op verzoek van het bestuur wordt jaarlijks een activiteit georganiseerd voor onze vrijwilligers.
Dit is uitsluitend voor de structurele vrijwilligers van de club als blijk van waardering voor de inzet voor de club (3e zaterdag van november).
Deze activiteit kan breder zijn dan tennis.

Wintercompetitie
Sinds 2015/2016 wordt de Wintercompetitie samen met enkele andere clubs uit Horst aan de Maas ingevuld. Na inschrijving (als individu, koppel of team) deelt de organisatie de teams in. Elke ronde wordt een HD, DD en 2 GD gespeeld. Na een aantal speelrondes wordt de winnaar bekend gemaakt op de finaledag. De finaledag is over het algemeen vergelijkbaar met een gezelligheidstoernooi.