default-header
Home Tennisbaan of Padelbaan huren in Horst

Tennisbaan of Padelbaan huren in Horst

Op zoek naar de perfecte plek om je liefde voor racketsporten te ontdekken of te herontdekken? Bij Tennis- en padelvereniging HTC Horst bieden we uitstekende huurmogelijkheden voor iedereen die de sport wil beleven, ongeacht of je lid bent. Voel je welkom op onze club! Wij bieden de unieke kans om onze topklasse padel- en tennisbanen te huren. Met de flexibiliteit van onze huuropties kun je op jouw voorwaarden spelen. Of het nu gaat om een spontane match met vrienden of het verfijnen van je vaardigheden, wij staan voor je klaar.

  • Tarieven: Geniet van onze faciliteiten voor slechts €25 per uur.
  • Hoe te boeken: Reserveer je baan gemakkelijk via de KNLTB Meet&Play applicatie, kies je tijd, en je bent klaar om het veld op te gaan.

Ontdek de passie van padel en tennis in een vriendelijke en uitnodigende omgeving. Onze vereniging in Horst is de ideale plek om te spelen, te leren en te genieten van de sport.

Waar sport en natuur samenkomen

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te genieten van een potje tennis of padel in de prachtige omgeving van Horst? Zoek niet verder! Tennis- en padelvereniging HTC Horst, gelegen in de idyllische Kasteelse Bossen, biedt jou de mogelijkheid om hoogwaardige outdoor padelbanen en tennisbanen te huren. Of je nu in Horst woont, in de nabijgelegen steden Venray en Venlo, of verblijft in een van de vele vakantieparken zoals Center Parcs Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel, onze faciliteiten staan open voor iedereen.

Onze tennis- en padelvereniging is een parel in de gemeente Horst aan de Maas, waar sportiviteit en natuur samenkomen. Met twee prachtige outdoor padelbanen en acht tennisbanen bieden wij een unieke ervaring voor zowel beginners als gevorderde spelers. Gasten van nabijgelegen hotels, zoals het Parkhotel aan de Kasteelse Bossen, vinden in onze tennisvereniging de perfecte gelegenheid om sportief hun weekend weg te beginnen.

Waarom kiezen voor HTC Horst?

  • Locatie: Onze tennisvereniging is strategisch gelegen in de Kasteelse Bossen, dichtbij topattracties en accommodaties.
  • Faciliteiten: Met twee outdoor padelbanen en acht professionele tennisbanen bieden we een premium speelervaring.
  • Toegankelijkheid: Ideale combinatie als activiteit voor een weekendje weg, van 08:00 tot 23:00 is ons sportpark bereikbaar.

Het huren van een tennisbaan of padelbaan in Horst bij HTC is de perfecte manier om je liefde voor racketsporten te beleven of te herontdekken. Onze banen zijn beschikbaar voor zowel incidentele spelers als sportliefhebbers die op zoek zijn naar een regelmatige speelgelegenheid.

Boek nu jouw baan!

Of je nu een sportieve activiteit zoekt tijdens je vakantie of een vaste plek wenst om te trainen, bij Tennisvereniging HTC Horst vind je kwaliteit en sfeer. Gebruik de KNLTB Meet&Play applicatie om jouw tennisbaan of padelbaan in Horst te reserveren.

Ontdek de sportieve charme van Horst aan de Maas en maak je verblijf, of je nu lokaal bent of van ver komt, onvergetelijk met een potje tennis of padel in de adembenemende Kasteelse Bossen. Boek je baan vandaag nog en sla je slag bij HTC Horst!