default-header
HomeJeugdTrainingen

Trainingen

Trainingsstructuur HTC Horst – Personal Tennis:

De tennistrainingen bij ons op de club worden sinds 2016 verzorgd door Personal Tennis. De lescyclus bestaat momenteel uit 32 weken. Precieze data zijn te vinden via deze link.

Naast eenmaal clubtraining is het ook mogelijk om 2 of zelfs 3 maal per week te trainen. Je persoonlijke wensen kun je via dit formulier aangeven.

De meest gangbare trainingsdagen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16:00 en 21:00.

We werken met een totaalpakket bij HTC Horst. Dit houdt in dat contributie, trainingen, competities en eventuele activiteiten in één tarief gefactureerd worden. Zo houden we de kosten voor de leden en de club overzichtelijk én interessant.

Proeflessen bij HTC Horst:

Je bent van harte welkom bij ons op de club om 2 gratis proeflessen te volgen. Wij zorgen dat je bij leeftijdsgenootjes de proeflessen kan volgen en zorgen dat je in 2 lessen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met het fantastische tennisspelletje. Verder zorgen wij voor een tennisracket dat je gratis kunt lenen bij ons. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar info@personaltennis.nl met vermelding van je naam en leeftijd. Wij zorgen dan dat we je zo snel mogelijk inplannen in een van de trainingsgroepen.

Kom je ook een keer lekker een balletje slaan bij HTC Horst? Hopelijk tot snel.

Tennisracket als warm welkom bij onze club!

Mocht je na 2 proeflessen helemaal blij worden van tennis dan biedt HTC Horst jou een gratis tennisracket aan geschikt voor jouw leeftijd. Eén van onze trainers zal deze uitdelen tijdens de tennisles. Zo heb je deze kosten bespaard en kun je meteen mee gaan trainen en vrij spelen met je vriendjes of familie.

Personal Tennis

Personal Tennis verzorgt bij tennisverenigingen tennislessen met kwalitatieve tennisleraren in Limburg & Brabant. Wij zijn er volledig op ingericht om de wensen en doelstellingen van de tennisvereniging te behalen. Keypoints hierbij zijn: de enthousiaste tennisleraar, promotie t.a.v. de tennissport, kennisoverdracht middels ervaring en samenwerking met diverse tennisverenigingen.

Meer informatie over de tennislessen voor senioren bij HTC Horst vind je hier

Contactgegevens Personal Tennis:

Website: Personal Tennis
E-mail: info@personaltennis.nl
Contactpersoon: Tom Maassen (+31-641452414) / LinkedIn

Promotie film Personal Tennis 2020