default-header
HomeVerenigingTennisvereniging HTC Horst

Tennisvereniging HTC Horst

HTC Horst is de tennisvereniging van Horst en directe omstreken en met (500) leden een van de grootste verenigingen in Horst aan de Maas. Wij zijn een actieve vereniging waarbij sportiviteit en gezelligheid de pijlers zijn.

Zo hebben we een actieve jeugdafdeling met trainingen, begleidingsgroepen en een gezellige tennisweek in de zomer. Onze seniorenafdeling heeft een groep fanatieke competitiespelers maar de vele recreatieve toernooien en activiteiten nemen een belangrijke plaats in binnen onze vereniging. Last but not least hebben we ook een – nog steeds groeiende –  groep intern genaamd “de vutters” die overdag gezamenijk graag een balletje slaan en daarna gezellig een drankje nuttigen.

Voor ieder wat wils binnen onze gezellige vereniging!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over een lidmaatschap bij HTC Horst

Missie
HTC wil een toegankelijke vereniging zijn met een structuur waar plezier zowel in het beoefenen van prestatief als recreatief tennis centraal staat en waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. Zo wil zij mensen verenigen ongeacht afkomst, leeftijd of geslacht en hecht zij veel waarde aan vertrouwen, respect en solidariteit.

Zij wil intern sterk zijn in saamhorigheid en betrokkenheid en extern open staan voor samenwerking met behoud van eigen cultuur.
HTC wil bovenal een veelzijdige sportieve en gezellige ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud, waar leden zich welkom en snel thuis voelen.

Visie
HTC wil zich profileren als een gezonde sportvereniging met een daarop een geënte adequate besturing.

Het senioren ledenaantal dient minimaal te worden gecontinueerd en er dient een beleid gevoerd te worden tot toename van het aantal jeugdleden. De sfeer van saamhorigheid en gezelligheid binnen de gehele vereniging zal bijdragen aan het behoud en de uitbouw van het ledenaantal.

HTC draagt bij aan geluk en maatschappelijke waarde. Dit dient meer uitgedragen te worden.

Een goed PR-beleid zal er voor zorgen dat HTC een dusdanige uitstraling naar haar omgeving en naar haar leden heeft, dat zowel de jeugd als de oudere graag bij deze vereniging wil komen en blijven.

Binnen de vereniging wordt een actief vrijwilligersbeleid gevoerd. Voor (nieuwe) leden mag helder zijn dat een steentje bijdragen inherent is aan het verenigingslid zijn. Een activiteit dient te worden ervaren als nuttig en zinvol.

De huidige accommodatie zal worden onderhouden, zodat deze in goede staat blijft.

HTC zal een dusdanig financieel beleid voeren dat te allen tijde sprake zal zijn van een gezonde situatie.

HTC streeft naar een constructieve samenwerking met andere (sport)verenigingen in Horst (Afslag 10) en andere tennisverenigingen in de regio.
Deze samenwerking zal te allen tijde verlopen met behoud van eigen cultuur. De samenwerking dient synergie op te leveren en mag niet leiden tot concurrentie.

 

Adresgegevens:

HTC Horst
Kasteellaan 4
5961 BW Horst
Telefoon kantine: 077-3983442
info@htchorst.nl

Postadres: Postbus 6196, 5960 AD Horst