default-header
HomeJeugdAlgemene informatie jeugdleden

Algemene informatie jeugdleden

Vrij spelen
Wanneer je lid bent van onze tennisclub, ontvang je een spelerspasje. Deze dien je te gebruiken om een baan te reserveren op het digitale inhangsysteem waarover HTC beschikt. Hoe dit precies werkt staat beschreven bij dit inhangsysteem in de kantine. Ook wanneer en op welke banen je terecht kan op dat moment, wijst het systeem je vanzelf aan. Tennissen kan bij HTC, dankzij de beschikbaarheid van all-weather smashcourtbanen, het gehele jaar door!

Mini tennisbaan
Al een heel aantal jaar beschikt HTC over een mini-tennisbaan. Hiervan kan door de jeugd vrij gebruik worden gemaakt. Als er meer wachtende leden zijn, gaan we ervan uit dat je niet meer dan 20 minuten gebruik maakt van de baan en dan de gelegenheid geeft aan de volgende. De rechten van de senioren en junioren voor het gebruik van de minitennisbaan zijn gelijk.

Kleding en competitieshirts
Het dragen van gepaste tenniskleding is bij het spelen op de baan verplicht. Hierbij hoort ook geschikt tennisschoeisel. Naast eigen kleding, biedt HTC de jeugdleden een HTC-tennisshirt aan. De verkoop hiervan vindt plaats in onze kantine. Stuur een mailtje naar ons jeugdadres (jeugd@htchorst.nl), voor meer informatie en verkoopmomenten.

Rol ouders binnen HTC
Door het jaar heen doen wij als jeugdcommissie graag een beroep op uw vrijwillige inzet. De meest gangbare bezigheden voor u als ouder (kunnen) zijn:

– het begeleiden van een competitieteam
– (indien nodig) tellen bij jeugdactiviteiten
– bardienst tijdens jeugdactiviteiten
– rijden met uitwedstrijden tijdens de competitieperiode
– ondersteuning bij de begeleidingsgroepjes
– deelname en/of organisatie van interne activiteiten zoals onze winteractiviteit

Wilt u meer betekenen voor onze jeugd? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar aanvulling binnen onze jeugdcommissie.
Is dit iets voor u? Vraag dan vrijblijvend informatie op via ons e-mailadres: jeugd@htchorst.nl