default-header
HomeJeugdToernooien

Toernooien

Tenniskids events
Blauw, rood, oranje en groen tennis is hartstikke leuk voor kinderen t/m 12 jaar, die nog niet in staat zijn om tennis op het hele veld te spelen. Daarom wordt dit tennisspelletje gespeeld op een kleiner speelveld met aangepast spelmateriaal, met de hantering van aangepaste spelregels vanuit het principe van Tenniskids. Wil je, buiten de competitie, meer wedstrijdgevoel ervaren? Geef je dan op voor één van deze events!

Kosten
Het inschrijfgeld verschilt per toernooi maar meestal ligt het tussen de € 2,00 en € 5,00.

Informatie
De opzet van deze toernooien is meestal gelijk aan de spelregels van de competitie. Gedurende het jaar hangt er een poster van deze toernooien in de kantine. Mocht je dus interesse hebben deel te nemen aan een van deze toernooien, houd dan de toernooikalender in de kantine in de gaten! Je kunt ook altijd zelf de toernooiwebsite in de gaten houden, via toernooi.nl

Grootveld toernooien Junioren
Ben je een grootveldspeler en toe aan meer uitdaging? Wil je, in behalve competitietennis, ook in andere toernooien het spelen van wedstrijden ervaren? Kijk dan eens op toernooi.nl en zoek via ‘uitgebreid zoeken’ of er toernooien in de regio zijn waar jij graag aan mee wilt doen!

Let op: een aantal toernooien zijn alleen toegankelijk voor 17+, maar er zijn ook open toernooien waar iedere grootveldspeler van welke leeftijd dan ook aan kan deelnemen. De kosten voor deze toernooien zijn +/- €10,-.

Opgeven: voor zowel Tenniskids events als grootveld toernooien (Junioren) geldt dat men zichzelf moet opgeven via bovenstaande websites. Dit gebeurt dus vanuit eigen interesse en bereidheid vanuit ouders mee te gaan naar deze toernooien. Wij spelen in deze toernooien als jeugdcommissie alleen een informatieve rol.