default-header
HomeJeugdLid worden jeugd

Lid worden jeugd

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze tennisvereniging!

Om je aan te melden voor onze tennisvereniging, dien jij je op twee plaatsen in te schrijven: via onze ledenadministratie (zodat je daadwerkelijk een tennispasje ontvangt) én via onze inschrijflink voor de trainingen (zodat je ingedeeld wordt voor de trainingen).

1. Om je aan te melden voor onze tennisvereniging: zie onderaan deze pagina.

2. Om je aan te melden voor de trainingen: Ga naar  inschrijven-jeugd-htc horst

De contributiestructuur
De contributiestructuur zit zo in elkaar, dat zowel de jeugdtraining (32 weken), de begeleidingsgroepjes, de contributie als de deelname aan de competitie hierin verwerkt is. Getracht wordt om middels een aantrekkelijk tarief het gehele jaar door training aan te bieden aan onze jeugdleden. Deze opzet is mogelijk dankzij een bijdrage uit sponsoring voor elk jeugdlid. Daarnaast ontvangt ieder nieuw jeugdlid een welkomstgeschenk van HTC, in de vorm van een eerste tennisracket en een setje ballen.

Kosten lidmaatschap
Binnen de contributiestructuur bieden wij twee totaalpakketten aan, waarin verschillende kosten zijn opgenomen. De inning van deze pakketten wordt gedaan door HTC (via een automatische incasso).

Pakket Inhoud Kosten
Totaalpakket A Contributie, het hele jaar toegang tot onze banen dankzij het tennispasje, 1x per week training, competitiedeelname, begeleidingsgroepjes en andere interne activiteiten €215,- per kind per jaar
Totaalpakket B Contributie, het hele jaar toegang tot onze banen dankzij het tennispasje, 2x per week training, competitiedeelname, begeleidingsgroepjes en andere interne activiteiten €385,- per kind per jaar

Het totaalpakket kan worden afgenomen tot en met de leeftijd van 19 jaar (als je op 1 januari van het nieuwe jaar nog 19 bent).
Hieronder vermelden we een aantal voorwaarden bij de afname van een pakket:

  • Er is geen restitutie mogelijk van het totaalbedrag bij het eerder afmelden van trainingen. Het pasje blijft de rest van dat jaar gewoon geldig, waardoor men de rest van het jaar gewoon toegang blijft houden tot de banen. De dan nog te maken trainingskosten zijn voor eigen rekening.
  • Bij proeflessen: in de maand dat je een proefles aanvraagt, start het (mogelijke) lidmaatschap op de eerste dag van de maand. Een voorbeeld: volgt men op 24 mei een proefles en kiest men vervolgens een paar weken later voor een lidmaatschap, dan start het lidmaatschap per 1 mei van dat jaar.

Kind- ouderlidmaatschap
Voor u als ouder hebben we bij HTC een extra, aantrekkelijk lidmaatschap in het leven geroepen: het kind-ouderlidmaatschap. Indien u als ouder nog geen lid bent van de club kunt u zich hiervoor aanmelden. Het betreft een lidmaatschap van € 20,- per jaar voor één ouder, waarbij de regeling geldt voor 2 jaar. De andere ouder mag ook gebruik maken van het pasje om met uw zoon/dochter te gaan tennissen.

Binnen dit lidmaatschap zitten enkele beperkingen. Met uw gekregen pasje kan er namelijk getennist worden met uw zoon/dochter in de daluren. Dit houdt in:

– van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur

– op zaterdag en zondag de hele dag (behalve tijdens clubactiviteiten en competitie)

Opgeven is heel gemakkelijk. U kunt namelijk het inschrijfformulier dat u hieronder vindt en een (digitale) pasfoto aanleveren bij de ledenadministratie en vermelden dat het de kind-ouderregeling betreft.

Opgeven
Je bent naast het vaste instroommoment aan het begin van het jaar op ieder gewenst moment welkom als nieuw lid. Er wordt namelijk naar gestreefd om nieuwe leden zo snel mogelijk in te laten stromen in een trainingsgroep en bij de begeleidingsgroepjes. Je hoeft alleen de maanden te betalen die je dan daadwerkelijk lid bent van HTC, volgens het zelf gekozen totaalpakket A of B.

Het contributiejaar loopt van januari t/m december.

Meer informatie lidmaatschap
Voor meer informatie over een lidmaatschap, verwijzen wij u graag naar de ledenadministratie:

André Manders
Gebr. van Doornelaan 59
5961 BB Horst

ledenadministratie@htchorst.nl