default-header
HomeCampagne ‘balletje slaan’

Campagne ‘balletje slaan’

Beste leden,

Vanaf 8 juni doen wij mee met de promotiecampagne ‘Balletje slaan?’. Wat houdt deze campagne in?

Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni doen bij een (aangemelde) vereniging in de buurt.
Deelnemen kan alleen, of samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom.

De campagne “Balletje slaan?” is een initiatief van Wijzijntennis.nl, opgericht door vrijwilligers om het Nederlandse tennis te ondersteunen. Kijk voor meer informatie en hun missie eens op hun website.

Daarnaast raden we je aan deze brief van Robin Haase te lezen, die deze promotiecampagne ondersteunt. Deelname voor gasten is geheel vrijblijvend en gratis en kan door zich in te schrijven via de website. Zo gauw mensen uit onze regio zich opgeven, krijgen wij hiervan een bericht en zorgen wij dat ze de baan op kunnen!

 

Wat vragen we dus van jullie?
Stel je op als ambassadeur en help mensen uit jouw eigen kringen of onze regio mee, om ze een welkom gevoel te geven op ons tennispark!

Wijs mensen op ons zomerlidmaatschap, volg de promotiecampagne ‘Balletje slaan?’ op Facebook en/of Instagram en deel hun berichten. Daarnaast hopen we dat je het leuk vindt wanneer we jou benaderen om eens met een van onze gasten een balletje te slaan. Hiervoor kun jij je ook aanmelden door een mailtje te sturen naar info@htchorst.nl, zodat we weten dat we jou zeker mogen benaderen.

Gooi samen met ons een balletje op en laat zien dat tennis een prachtige sport is!

Groet,
Petra, Loek, Jan, Willem en Frank