default-header
HomeZomer, Sport en Plezier: Doe mee met de Tennisweek

Zomer, Sport en Plezier: Doe mee met de Tennisweek

Oproep aan alle jonge sportievelingen van Horst aan de Maas en omstreken! Ben jij klaar voor een onvergetelijke start van jouw zomervakantie? Zie je het al voor je: actief buiten zijn, nieuwe skills leren, volop sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier beleven? Goed nieuws, want de Tennisweek bij HTC Horst staat weer voor de deur, beladen met veel plezier en sportieve uitdagingen!

Een week vol sport en spel

Van 8 tot en met 12 juli 2024 verandert HTC Horst in een waar zomersportparadijs voor iedereen van 6 tot 16 jaar. En ja, je leest het goed: het is niet alleen maar tennis wat de klok slaat (hoewel dat natuurlijk wel op het programma staat)! Ooit padel willen proberen? Pak deze kans op onze splinternieuwe buitenbanen! En zeg zelf, dat is toch veel leuker en gezelliger dan steeds maar gamen en verslaafd blijven aan TikTok?

Boordevol activiteiten

Maar er is meer, véél meer. De Tennisweek zit propvol met activiteiten waarbij plezier maken centraal staat. Van Levend Stratego tot het smokkelspel en natuurlijk mag het kampvuur niet ontbreken voor die ultieme zomeravond vibe. Doe mee met de zeskamp, laat zien wat je weet tijdens de quiz en – yes – we organiseren zelfs een overnachting op de club. En geen zorgen, overnachten is optioneel. Dus als je liever in je eigen bed slaapt, geen probleem! Maar er is ook buiten de club van alles te beleven: droom weg tijdens een dagje Toverland of spetter rond bij Het Meerdal.

Onvergetelijke herinneringen maken

Zin in een vakantie vol avontuur en het maken van nieuwe vrienden? De Tennisweek bij HTC Horst is de perfecte kickstart! Voor slechts €90 ben jij vijf dagen lang onderdeel van deze fantastische ervaring. We mikken op een groep van 30 tot 40 enthousiaste deelnemers. Je hoeft geen lid te zijn van de tennisvereniging om mee te doen. Ken je een beste vriend(in) die ook wel wat actie kan gebruiken deze zomer? Nodig ze uit! Samen maken we herinneringen voor het leven.

Inschrijven? Zo Gedaan!

Klaar om je aan te melden? Stuur dan een mail naar tennisweekhorst@gmail.com met je naam, leeftijd, t-shirt maat, eventuele bijzonderheden (denk aan allergieën of speciale wensen), telefoonnummers van je ouders/verzorgers, en laat ons weten of we foto’s van jou online mogen plaatsen.

Laat deze kans niet schieten om de zomer van 2024 onvergetelijk te maken. We kunnen niet wachten om samen met jou een fantastische week te beleven. Tot in juli! Wil je alle praktische info bekijken, bekijk deze op de Tennisweek pagina.

Met sportieve groet,

Het enthousiaste jeugdteam van HTC Horst