default-header
HomeWij zijn tennis

Wij zijn tennis

Beste leden,

Afgelopen vrijdag 19 juni waren Sjeng Schalken en Demi Schuurs bij HTC Horst om een balletje te slaan met leden en niet-leden in het kader van ‘Wij zijn tennis’.
Een leuk initiatief vanuit de KNLTB waarbij profs en oud-profs alle tennisliefhebbers in Nederland aansporen om weer in beweging te komen bij een club in de buurt.

Tijdens een anderhalf uur durende clinic werd een groep liefhebbers (nog) enthousiast(er) gemaakt voor de tennissport. i.v.m. het waarborgen van de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om grote aantallen deelnemers toe te laten tot de clinic, maar dit deed niets af aan het enthousiasme van zowel de clinicgevers als -deelnemers.

Verschillende (lokale) media waren aanwezig bij deze bijzondere clinic en L1 maakte een videoreportage, welke hier terug te kijken is.

Heb jij deelgenomen aan de clinic en zie jij het wel zitten om structureel te gaan tennissen? Of lijkt het je leuk om gedurende de zomermaanden lekker een balletje te slaan? Maak dan nu gebruik van het zomerlidmaatschap van HTC Horst.