default-header
HomeVoorjaarscompetitie 2024

Voorjaarscompetitie 2024

Schrijf je nu in voor de voorjaarscompetitie 2024!

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie staat weer open. Jullie kunnen je per team opgeven voor tennis en/of padel.Opgave is hier mogelijk tot 1 januari 2024 en wel voor de dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De teamcaptain schrijft zijn team in middels de link.Voor de opgave is nodig dat we beschikken over de persoonsgegevens en de e-mail adressen van alle competitiespelers.Tevens dient de captain van het team zijn telnr op te geven.

Om de barbezetting dekkend te krijgen dient iedere deelnemer aan de competitie een dagdeel bardienst te draaien.Indien verhinderd, dient de speler zelf voor vervanging te zorgen.Wordt er geen vervanging geregeld, dan dient er €50 boete betaald te worden aan H.T.C. (dit bedrag zal gebruikt worden voor het inhuren van een vervanger).

Je kunt bij de padel competitie kiezen voor: vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie wordt door de KNLTB ingedeeld in klassen obv teamrechten en sterkte. (beginner, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers)

Bij velen opgaven zullen we verder besluiten hoe dit in te vullen betreft mogelijkheden baanbezetting.Voor meer info zie de KNLTB padel website.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 januari 2024 via de volgende link.

Heb je geen team, maar zou je wel als reservespeler stand-by willen zijn?Geef dit dan even aan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier.Graag ook even beschikbaarheid en speelsterkte erbij vermelden.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Marcel Appel en Jan Tax