default-header
HomeVoorjaarscompetitie 2023

Voorjaarscompetitie 2023

Schrijf je nu in voor de voorjaarscompetitie 2023!

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie staat weer open. Jullie kunnen je per team opgeven.
Opgave is hier mogelijk tot 1 januari 2023 en wel voor de dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De teamcaptain schrijft zijn team in middels de link. Voor de opgave is nodig dat we beschikken over de persoonsgegevens en de e-mail adressen van alle competitiespelers. Tevens dient de captain van het team zijn telnr op te geven.

Ik ben afgelopen week benaderd door Hay Vogels uit IJsselstein met de vraag of er vanuit onze verenging interesse is om op vrijdagmiddag deel te nemen aan een dorpencompetitie (herendubbel) Het is de bedoeling dat het gezamenlijk wordt opgezet en dat het bestaat uit herendubbels. Leeftijd categorie 50+ Zijn er tennissers binnen onze club die interesse hebben om hier aan deel te nemen en willen dit gezamenlijk met de initiatiefnemers organiseren kom bij mij Jan Tax op de lijn zodat ik je in contact kan brengen met Hay Vogels.

Om de barbezetting dekkend te krijgen dient iedere deelnemer aan de competitie een dagdeel bardienst te draaien. Indien verhinderd, dient de speler zelf voor vervanging te zorgen. Wordt er geen vervanging geregeld, dan dient er €50 boete betaald te worden aan H.T.C. (dit bedrag zal gebruikt worden voor het inhuren van een vervanger).

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 januari 2023 via de volgende link.

Heb je geen team, maar zou je wel als reservespeler stand-by willen zijn?
Geef dit dan even aan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier.
Graag ook even beschikbaarheid en speelsterkte erbij vermelden.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Marcel Appel en Jan Tax