default-header
HomeToegangsdeur

Toegangsdeur

Beste leden,

In aanvulling op de eerder gezonden mail van 13 april 2023 met betrekking het pasjessysteem voor het openen van de toegangsdeur kunnen wij jullie mededelen dat van 1 mei het systeem operationeel is en de deur niet meer middels een sleutel geopend kan worden. Het eerder verstrekte pasje kan voor de laser aan de rechterzijde van de deur gehouden worden waarna deze na enkele seconden geopend kan worden. De deur valt vervolgens weer automatisch in het slot.

Voor de bardienst zal nog een verdere instructie volgen aangezien middels een schermpje achter het rolluik het slot van de deur op ontgrendelen kan worden gezet zodat tijdens de opening van de kantine de deur niet in het slot valt.

Wij hebben als bestuur geconstateerd dat nog ongeveer de helft van de pasjes niet is opgehaald en deze leden het clubgebouw dus niet meer kunnen betreden. Deze pasjes kunnen ook gebruikt worden voor het afhangsysteem. Onder het afhangbord is een laser geplaatst waar men zijn pasje voor kan houden in plaats van door de scanner halen. Let wel het pasje komt niet in de plaats van de KNLTB ledenpas.

Wij als bestuur willen de leden die hun pasjes nog niet hebben opgehaald de mogelijkheid geven om deze op dinsdag 9 mei 2023 tussen 19.00 en 20.00 uur op te halen in de kantine.

Bij het beëindigen van het lidmaatschap dient dit pasje te worden ingeleverd in de brievenbus in de kantine van HTC.
Deze kunnen dan gedeactiveerd en hergebruikt worden.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

Tijdens de bardienst kan de lezer op groen, zodat de deur geopend blijft

Bij het sluiten zorgen dat de lezer op rood staat.
De toegangsdeur kan nu alleen met het pasje geopend worden. 

 

Lezer afhangbord

Lezer toegangsdeur