default-header
HomeToegangsdeur accommodatie

Toegangsdeur accommodatie

Beste leden,

Wij hebben als bestuur besloten dat er een nieuw beveiligingssysteem op onze toegangsdeur komt, zodat deze deur niet iedere ochtend geopend en iedere avond afgesloten hoeft te worden.

Wij gaan over naar een persoonlijk pasjes systeem, dat op naam staat en waaraan bevoegdheden zijn gekoppeld. Met behulp van dit pasje, kan namelijk de toegangsdeur naar de hal, toiletten en kleedruimten geopend worden. Verder kun je met dit pasje het afhangsysteem gebruiken. Na het openen van de toegangsdeur, valt deze binnen enkele seconden weer in het slot en kan van buiten niet meer zonder pasje worden geopend.Van binnenuit kan de deur altijd gesloten worden.Door de bardienst kan gedurende de avond de deur zodanig worden ingesteld dat hij niet in het slot valt en gedurende de bardienst gewoon geopend kan worden.

Deze pasjes kunnen op dinsdag 25 april en woensdag 26 april 2023 tussen 19.30 uur en 20.30 uur in de kantine van HTC persoonlijk worden opgehaald. Ook na de ALV aanstaande maandag 17 april bij het Parkhotel is er de mogelijkheid om het pasje te ontvangen. Bij het beëindigen van het lidmaatschap dient dit pasje te worden ingeleverd in de brievenbus in de kantine van HTC, zodat dit pasje gedeactiveerd en hergebruikt kan worden.

Deze pasjes kunnen vanaf 1 mei 2023 worden gebruikt, aangezien de installatie van het systeem op 1 mei 2023 gaat plaatsvinden. Dit zal ook nog op de site van HTC bekend worden gemaakt.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur