default-header
HomeTennisweek 2021

Tennisweek 2021

Tennisweek 2021 meer dan geslaagd

In de eerste week van de schoolvakantie vond de tennisweek weer plaats op onze club. Dit jaar deden er liefst 34 jeugdleden in de leeftijd van 7 tot en met 15 mee. Vanwege de grote belangstelling besloot de organisatie dat er dit jaar géén vriendjes en vriendinnetjes meegenomen mochten worden.

Het thema van de tennisweek was Europa. Dat werd direct zichtbaar op de oranje shirts die maandagochtend werden uitgedeeld en waarop alle landen uit Europa stonden afgebeeld. Ook mochten de spelgroepjes maandagochtend hun eigen vlag versieren. Ook een clinic, zeskamp, Roland Gahorst en het traditionele eieren gooien stonden op de eerste dag op het programma.

Op dinsdag gingen alle deelnemers naar het magische Toverland. Woensdagochtend stond de Crazy 66 op het programma en ’s middags werd er gesprongen bij Jump XL. Bij terugkomst op de tennisclub wachtten de frietjes en snacks op onze jeugdleden.

’s Avonds stond het overnachten weer op het programma. De organisatie wist van uitpakken met onder andere Glow in the Dark-tennis, een Silent Disco en een kampvuur (gelukkig stond de korf dit jaar in tegenstelling tot een aantal jaren terug wel goedom). Het werd laat, of liever gezegd: vroeg, maar het was wederom erg gezellig. De kleuren van de silent disco-koptelefoons op de donkere banen 5 tot en met 8, die plots maar even werden gebruikt voor een silent disco, leverde een fraai aangezicht op.

Na de korte nacht mochten alle deelnemers donderdags thuis bijkomen om ’s avonds naar de filmavond te komen. Op vrijdag werd er tussen het tennissen door gezwommen bij De Berkel en ’s avonds was de afsluiting van de Tennisweek. De deelnemers en leiding mochten op een grote opkomst rekenen, waardoor de finales van Roland GaHorst (die avond gespeeld) vaak veel applaus opleverden.

HTC-bestuurslid Jan Tax deed namens het bestuur nog een woord van dank richting de leiders en deelnemers. De leiding bedankte op hun beurt alle deelnemers en hulpzame ouders voor deze meer dan geslaagde week. Op naar volgend jaar. De tennisweek vindt dan plaats 25 tot en met 29 juli. Noteer het in de agenda!