default-header
HomeStralend Succes: Het Lenssen Advies HTC Open 2024!

Stralend Succes: Het Lenssen Advies HTC Open 2024!

Het Lenssen Advies HTC Open zit er weer op, en wat hebben we dit jaar genoten! Met maar liefst 274 inschrijvingen hebben we een record gebroken. Dit jaar was er voor het eerst ook ruimte voor padel, en wat een succes was dat! De sport is ook in Horst aan de Maas niet meer weg te denken.

Zaterdag 22 juni begonnen we fantastisch onder een stralende zon, die ons de hele week gezelschap hield. We hebben genoten van spannende wedstrijden en de enthousiaste aanwezigheid van onze trouwe supporters. De zaterdagavond van het finaleweekend werd traditiegetrouw afgesloten met een gezellige feestavond. Na de wedstrijden sprak voorzitter Marcel Wijsman de aanwezigen toe, gevolgd door een tombola met geweldige prijzen. De voetjes gingen daarna van de vloer tot in de kleine uurtjes.

Zondagochtend om 08:30 werden de eerste finalewedstrijden alweer gespeeld. Rond 19:00, toen alle winnaars bekend waren, sloten we het toernooi af met een laatste hapje en drankje samen. We kunnen terugkijken op een zeer succesvol tennis- en padeltoernooi.

Een groot dankwoord aan de toernooicommissie, alle vrijwilligers, spelers en natuurlijk de supporters aan de zijlijn en op het terras. We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien op ons fantastische toernooi.

Wil je alle foto’s en updates zien? Bekijk dan onze Facebook en Instagram pagina’s!