default-header
HomeStart Tennis- en Padelbaan huren via Meet&Play

Start Tennis- en Padelbaan huren via Meet&Play

Met trots kondigen we bij Tennis- en padelvereniging HTC Horst een spannende nieuwe ontwikkeling aan: de introductie van Meet&Play voor niet-leden! Als de zon zich weer laat zien en de dagen langer worden, openen we onze deuren breder dan ooit. Nu kunnen ook niet-leden genieten van het spel, door onze padel- en tennisbanen te huren via KNLTB Meet&Play. Dit initiatief markeert een belangrijke stap voor onze club, die voortbouwt op de succesvolle opening van twee outdoor padelbanen eind 2023.

Niet-leden hebben de flexibiliteit om buiten de piekuren en gedurende het hele weekend een baan te huren. Dit biedt een fantastische kans om onze prachtige faciliteiten te ervaren, of je nu een beginner bent of een ervaren speler die op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Voor onze leden verandert er niets; zij behouden de exclusieve toegang tot de KNLTB Club app voor het reserveren van banen.

We zijn vastberaden om deze nieuwe mogelijkheid optimaal te benutten, niet alleen voor de groei van onze (sport)gemeenschap, maar ook om extra inkomsten voor de club te genereren. De verhuur van onze twee padelbanen en vier van de acht tennisbanen speelt hierin een cruciale rol. Inmiddels zijn sinds de introductie de banen ook al meerdere keren verhuurd geweest, sneller dan we hadden gedacht.

Daarnaast onderzoeken we manieren om de boekingsmogelijkheden verder te verbeteren, door mogelijk ook de piekuren open te stellen voor niet-leden. Dit zou leden de voorrang geven om tot vijf dagen van tevoren te reserveren, terwijl niet-leden via de Meet&Play applicatie drie dagen van tevoren kunnen boeken. Meer informatie willen we tijdens de aankomende ALV op 13 maart (19:00 in het Parkhotel) met jullie delen.

We kijken ernaar uit om zowel nieuwe gezichten als vertrouwde leden te verwelkomen op onze banen. Dit initiatief belichaamt onze toewijding aan het bevorderen van sport en gemeenschapsgevoel in Horst aan de Maas. Tot op de baan bij HTC Horst!