default-header
HomeSpeel ook padel op onze racketoss avonden

Speel ook padel op onze racketoss avonden

Het voelt vreemd om te zeggen, omdat de twee nieuwe padelbanen pas enkele maanden open zijn, maar padel is al niet meer weg te denken uit de club. Inmiddels hebben we als club meer dan 100 nieuwe leden die allemaal graag willen padellen. Naast de vertrouwde tennisrackettoss, is het daarom ook mogelijk om te padellen tijdens de drukbezochte rackettoss avonden. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat onze avonden nog gezelliger worden. Of je nu fan bent van tennis of padel, er is voor ieder wat wils!

De padel racketoss is net even anders dan die van het tennis, dit omdat we maar twee banen hebben en het samen even ontdekken is wat de beste vorm is om zoveel mogelijk personen te laten spelen. Op dit moment is het uitgangspunt om 6 rondes van 30 minuten te spelen. Er is plek voor maximaal 16 spelers first come, first serve. De eerste racketoss avond is op woensdag 19 juni om 19:00. Alle data bekijk je op de racketoss pagina. Dan kun je nog even oefenen voor de HTC Open die een week later zal zijn.

We nodigen alle leden uit om deel te nemen en te genieten van zowel tennis als padel in een ontspannen en sociale setting. Neem je ledenpas mee en kom langs om met verschillende spelers een balletje te slaan en nieuwe contacten te leggen. Mis deze kans niet om je sportieve en sociale horizon bij HTC te verbreden!