default-header
HomeSchrijf je nog snel in voor het Lenssen Advies HTC Open

Schrijf je nog snel in voor het Lenssen Advies HTC Open

Hallo tennissers en padelspelers,

Het is bijna zover! Van 23 t/m 30 juni 2024 organiseren we het Lenssen Advies HTC Open, en we hebben er zin in! Met meer dan 200 inschrijvingen, een feestavond op zaterdag en mooie finales op zondag belooft het een geweldig toernooi te worden.

Wil jij nog mee doen? Dat kan! Als je je opgeeft tot en met vrijdag 7 juni.

Opgeven kan via www.toernooi.nl, hier staat ook het reglement en kun je opgeven wanneer je verhinderd bent.

We zouden het leuk vinden als je mee doet en zo ook de club en andere leden beter leert kennen. Gezelligheid gegarandeerd! (mits je natuurlijk tegen je verlies kunt).

Ook al doe je niet mee, het is altijd leuk om op het terras te genieten van het tennis, padel en de gezelligheid. De barcommissie zoekt ook nog vrijwilligers, mocht je daar voor open staan.

Tot snel,
De toernooicommissie.
toernooi-htc@outlook.com

 

Beste leden,

Ben je er weer klaar voor? Na alweer twee succesvolle jaren organiseren veel vrijwilligers ook dit jaar weer een van de meest populaire en gezellige toernooien van Horst aan de Maas. Het Lenssen Advies HTC Open beloofd weer een spektakel te worden. Een knallende week, met hopelijk weer veel deelnemers. Dit jaar kan er ook ingeschreven worden voor padel. Mis dit niet en meld je snel aan! Vanaf vandaag is de inschrijving geopend.

Ook als je nog niet zo lang tennist, of padelt. Een toernooi geeft je vaak een snelcursus om jezelf te verbeteren. Daarnaast is het erg gezellig om andere gelijkgestemden te ontmoeten, zowel op de baan als er naast in onze kantine.

Leuke bonus: schrijf je hier in vóór 5 mei en ontvang 2 consumptiebonnen gratis!

Reserveer het alvast in je agenda: 23 juni t/m 30 juni 2024

We willen als organisatie ook flexibel omgaan met verhinderingen.
Mocht je al een kleinigheidje gepland hebben in deze week of het finaleweekend, laat dit dan geen reden zijn om je niet op te geven. We vragen dan wel om dit op tijd aan ons aan te geven zodat we hier rekening mee kunnen houden.