default-header
HomeSchilderswerkzaamheden

Schilderswerkzaamheden

Beste leden,

Zoals jullie hebben kun zien en merken zijn wij afgelopen week gestart met de renovatie van de kleedlokalen. Het sloopwerk is klaar en de aannemer is weer gestart met de opbouw. Volgens de planning zijn de werkzaamheden van de aannemer in week 41 (16 oktober 2022) afgerond.

Als het stucwerk goed droog is kan vanaf maandag 17 oktober 2022 gestart worden met de tex- en schilderwerkzaamheden van de kleedruimten. De wanden van de kleedlokalen dienen voorgestreken en getext te worden. De deuren en de kozijnen dienen ook te worden voorzien van een laagje nieuwe verf. Ik denk dat wij voor deze werkzaamheden 3 – 5 dagen nodig hebben om deze te realiseren.

Wij als bestuur willen jullie vragen of er leden binnen de tennisclub zijn die deze werkzaamheden op willen pakken, zodat we mede dankzij jullie hulp, net zoals destijds bij de verbouwing van de kantine, er een mooi resultaat voor terugkrijgen.

Indien jullie willen helpen bij het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen jullie je melden bij het bestuur of middels een mailtje aan:

 

t.tax@home.nl
of telefonisch via: 06-18606379

Bestuur HTC