default-header
HomeRacketoss seizoen in zicht, doe je ook mee?!

Racketoss seizoen in zicht, doe je ook mee?!

Bij HTC begrijpen we dat tennis en padel meer zijn dan alleen een spel; het zijn sociale gebeurtenissen die mensen samenbrengen. Daarom zijn we trots op onze rackettoss avonden, een kernactiviteit van onze club voor alle seniorleden. Of je nu een beginnende speler bent of een gevorderde, onze rackettoss biedt de perfecte kans om in een vriendelijke en inclusieve omgeving te spelen.

We willen met een racketoss zoveel mogelijk met anderen laten spelen, buiten hun gebruikelijke speelpartners om, wat de clubcohesie en het sociale netwerk versterkt. Het gaat hier niet om winnen, maar om het spel beleven, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan een gezamenlijke passie.

De rackettoss avonden zijn zo georganiseerd dat ze toegankelijk zijn op verschillende weekdagen, waardoor er voor ieder lid wel een geschikte avond tussen zit. Deelnemers hoeven zich niet van tevoren aan te melden; je kunt gewoon komen wanneer je zin hebt om te spelen. De eerste avond is op woensdag 19 juni vanaf 19:00. Alle data bekijk je op de racketoss pagina. Op 19 juni kun je nog mooi oefenen voor de HTC Open die een week later zal zijn.

We hebben nu ook twee padelbanen, dus óók padel kun je spelen op de racketoss avonden. Dit betekent dat ongeacht je voorkeur voor welk racket, er een plek voor je is bij HTC. Kom langs, speel mee, en ervaar zelf de gezelligheid en het plezier van onze rackettoss avonden!