default-header
HomePadelrackets

Padelrackets

Beste HTC Horst leden,

We hebben geweldig nieuws! De langverwachte padelbanen van HTC Horst zullen begin november opgeleverd worden en we kunnen niet wachten om jullie allemaal uit te nodigen voor een geweldige tijd op de padelbaan. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we een exclusieve actie voor jullie samengesteld:

Speciaal voor onze leden hebben we een unieke deal samengesteld voor gloednieuwe padelrackets. Deze rackets zijn van topkwaliteit en zijn perfect geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. Als lid van HTC Horst heb je de mogelijkheid om deze rackets tegen een zeer gereduceerd tarief aan te schaffen.

Hoe kun je profiteren van deze aanbieding?

  1. Maak een keuze uit de 4 actiemodellen (productomschrijvingen onderaan in deze mail)Babolat contact (€ 51,-)Babolat storm (€ 65,-)Babolat Stima Spirit (€ 119,-)Babolat Counter Vertuo (€ 89,-)
  2. Stuur een mail naar info@personaltennis.nl met jou keuze voor 15-oktober-2023. We zullen de rackets daarna in bulk bij Babolat bestellen en uitleveren.

Op zoek naar een ander padelracket van Babolat of toch liever testen in de les? Geen probleem, contact ons 🙂

We kijken er naar uit om jullie binnenkort op de padelbanen te zien!

Sportieve groeten,

HTC HorstPadel commissiePersonal Tennis PadelOmschrijvingen padelrackets:Contact:Bij Babolat doen we er alles aan om het spel makkelijker te maken. Het comfortabele en lichte racket Contact is perfect als u een eerste racket wilt kopen.

Storm:
Padel is een leuke en toegankelijke sport, waar u direct gek op zult zijn. Bij Babolat doen we er alles aan om het spel makkelijker te maken. De Storm is een veelzijdig racket dat u nodig hebt als u al verschillende keren gespeeld hebt en uw eerste racket wilt kopen.

Stima spirit:Je racket moet volledig voldoen aan je behoeften. Je bent anders dan een man en dat weten we. We hebben naar je gekeken en je vragen gesteld om je een 100% oplossing te bieden: de lichtste serie rackets die we ooit hebben ontwikkeld. Van deze rackets biedt de Stima Spirit je de juiste balans tussen comfort, kracht en bewegingsvrijheid. Put je tegenstanders uit en win het punt.

 

Counter Vertuo:We willen allemaal punten scoren… we zijn allemaal AANVALLERS! Door het bestuderen van het spel en de spelers hebben we verschillende spelersprofielen in kaart kunnen brengen. Een daarvan is de verdedigende speler. Deze wil een muur zijn en het spel controleren door geduldig te wachten op de perfecte bal om te smashen. Het Counter Vertuo werd ontwikkeld om de nodige tolerantie bij te dragen om te weerstaan aan de slagen van de tegenspeler en tegelijkertijd een gemakkelijke power om het punt binnen te halen. Probeer je tegenspelers uit te putten met de soepelste versie van deze nieuwe generatie rackets die je aanzet om het punt om te buigen en een COUNTER STRIKER te zijn.