default-header
HomeOpening padelbanen

Opening padelbanen

Beste leden,

De padelbanen zijn in gebruik! We merken dat het rustig op gang komt en beseffen ons dat deze periode van het jaar een andere start oplevert, dan wanneer de banen bijvoorbeeld in het voorjaar opgeleverd zouden zijn.Graag informeren we jullie over de volgende zaken:
-     De padelbanen die we aangelegd hebben, zijn dubbelbanen. Dit betekent, dat er aansluitend gedubbeld en dus met vier personen gepadeld kan worden.
-     De eerste trainingscyclus gaat starten op vrijdagavond 10 november 2023. In de KNLTB Clubapp kunnen jullie straks terugvinden op welke momenten er training        gegeven gaat worden.
-     De verlichting van de padelbanen kan geregeld worden via de i-pad die hangt bij het huidige schakelkastje (incl korte instructie) 
-     Wij willen jullie allemaal laagdrempelig kennis laten maken met de padelsport. Om die reden zijn vanaf dit weekend per baan ook vier padelrackets en een setje padelballen beschikbaar voor jou als HTC-lid. Je kunt de rackets en ballen vinden in het kastje naast het afhangbord, in het halletje van onze kantine. Als je een baan reserveert en je zelf nog geen padelracket hebt, mag je hier dus gebruik van maken. Graag na het spelen de spullen weer op dezelfde plek netjes achterlaten.
Daarnaast willen we de padelbanen officieel met jullie openen!Dat gaan we doen op zaterdagmiddag 18 november aanstaande, tegelijkertijd met de vrijwilligersdag.De planning ziet er als volgt uit:
15:00 – 15:30 uur: Binnenkomst en inloop in de kantine
15:30 – 15:45 uur: Officiële opening van onze padelbanen
15:45 uur: Demonstratiewedstrijd (inspelen + een super-tiebreak) en de meest voorkomende vragen qua spelregels door Tom, Bart, Pascal en Ruud.
16:00 – 17:30 uur: De banen zijn vrij om op te spelen, trainers & Ruud zullen rond lopen voor eventuele vragen op de baan.Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een balletje te slaan op onze smashcourtbanen.
Om 17:30 uur sluiten we dit gedeelte af en nodigen we de vrijwilligers die zich aangemeld hebben voor de vrijwilligersdag uit, voor het vervolg in onze kantine.
We hopen op een mooie opkomst.
Tot de 18e!
Groet,
Het bestuur en de padelcommissie
.