default-header
HomeLaatste kans! Inschrijving najaarscompetitie 2024

Laatste kans! Inschrijving najaarscompetitie 2024

Laatste kans!
Schrijf je nu nog snel in voor de najaarscompetitie tennis en/of padel.
Inschrijven kan nog via onderstaande link tm 10 juni.
Padel op de vrijdagavond zit al vol, maar op zaterdag en zondag is nog plek.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.

De competitieleiders
Guus Marcellis
Rob Peeters
Dré Kuipers
Schrijf je nu in voor de senioren najaarscompetitie 2024! Tennis én padel!

De inschrijving voor de najaarscompetitie staat weer open. Jullie kunnen je per team opgeven voor tennis en/of padel. Speel 5 keer in teamverband in de omgeving van Horst aan de Maas. Meer informatie over het spelen van competities vind je op de onze Competities pagina. Daar vind je ook veel praktische info om tennis of padel te spelen in competitieverband.

  • Opgave voor PADEL is hier mogelijk tot 1 juni 2024 en wel voor de vrijdag, zaterdag en zondag. (Alle formaties zijn mogelijk (bijvoorbeeld 3 heren + 1 dame), er is ook een aparte dames competitie).
  • Opgave voor TENNIS is hier mogelijk tot 1 juni 2024 en wel voor de vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Opgave voor RESERVE-SPELER is hier mogelijk tot 1 juni 2024 en wel voor de vrijdag, zaterdag en zondag.
De teamcaptain schrijft zijn team in middels de link hierboven. Voor de opgave is nodig dat we beschikken over de persoonsgegevens en de e-mail adressen van alle competitiespelers. Indien je een zomerlidmaatschap hebt en toch competitie wilt spelen zul je begin september volwaardig lid van HTC moeten worden. Zorg dat je hier op tijd mee bent.
Ook vragen we per team een competitiebijdrage (+/- 20 euro per persoon). Om de barbezetting dekkend te krijgen dient iedere deelnemer aan de competitie een dagdeel bardienst te draaien. Indien verhinderd, dient de speler zelf voor vervanging te zorgen. Wordt er geen vervanging geregeld, dan dient er €50 betaald te worden aan de club (dit bedrag zal gebruikt worden voor het inhuren van een vervanger).
De competitie wordt door de KNLTB ingedeeld in klassen o.b.v. teamrechten en sterkte. Heb je een sterke voorkeur, geef dit dan aan de competitieleiders aan.
Bij veel aanmeldingen zullen we verder besluiten hoe dit in te vullen betreft mogelijkheden baanbezetting. Want de vrijdagavond is vaak erg populair en we hebben bijvoorbeeld maar 2 padelbanen, dus dat betekend dat er maar 3 tot 4 teams mee kunnen doen aan de najaarscompetitie mbt padel.
We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!
met sportieve groet,
de competitieleiders
Guus Marcellis
Rob Peeters
Dré Kuipers
Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@htchorst.nl.