default-header
HomeHTC Horst op weg naar padel

HTC Horst op weg naar padel

Beste leden,

Sinds de zomer van 2021 zijn wij ons aan het oriënteren op een mogelijke aanleg van padelbanen. Op de afgelopen ALV hebben we als bestuur een kleine toelichting gegeven op de stand van zaken. Na in afwachting te zijn geweest van de nieuwe gemeenteraad in Horst per dit kalenderjaar, willen we nu stappen vooruitzetten om de haalbaarheid van padelbanen op onze tennisvereniging in kaart te brengen.

Op weg naar de haalbaarheid en mogelijke realisatie van padelbanen, willen we jullie (onze leden) graag meenemen en informeren over het proces. Een eerste stap is dan ook deze enquête. We willen graag van jullie weten hoe jullie aankijken tegen deze ontwikkeling en zijn benieuwd of jullie al bekend zijn met de padelsport. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als jullie even de tijd nemen om deze enquête in te vullen. Het levert ons hopelijk waardevolle informatie op om door te gaan met de ontwikkeling en het in kaart brengen van de haalbaarheid van ons padelplan! Aan de hand van de antwoorden van jullie via de enquête, bekijken wij welke volgende logische stap we zetten in dit proces. Hiervan worden jullie t.z.t. op de hoogte gebracht.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Mocht je vragen, opmerkingen of adviezen hebben over dit plan, horen we het graag. Dit kan door iets achter te laten bij de afsluitende vraag van deze enquête, of stuur een mailtje naar de padelcommissie, via het e-mailadres van Frank van der Sterren (frank_sterren@hotmail.com).

Via deze weg alvast bedankt voor jullie input, ook namens het bestuur! We hopen op een grote respons.

Groet,
De padelcommissie (Pascal Schreurs, Ruud Geurts, Tom Maassen en Frank van der Sterren)