default-header
HomeClubkampioenschappen dubbel 2023

Clubkampioenschappen dubbel 2023

Clubkampioenschappen dubbel terug van weggeweest

Na jaren afwezigheid was het in het begin van deze maand weer zover: de clubkampioenschappen dubbel waren terug van weggeweest bij HTC. Nadat de inschrijving midden juni opengingen, meldden zich tot en met eind augustus achttien duo’s aan.
De organisatie kwam zodoende tot 2 poules bij de dames en 3 poules bij de heren. Gedurende de vijf dagen werden er ’s avonds veel spannende wedstrijden afgewerkt en was het met name mooi om het spelplezier bij iedereen te zien. Dat alleen al geeft de organisatie genoeg energie om volgend jaar sowieso een tweede editie te organiseren.
Waar het aanvankelijk de bedoeling was dat de finaledag op zaterdag plaats zou vinden, werden er om diverse redenen ook al op vrijdagavond finales afgewerkt. De nummers 1 en 2 in iedere poule speelden tegen elkaar. Inzet: met name eeuwige roem (en vooruit, ook nog een aparte vermelding onderaan dit bericht).
Als gezegd komt er volgend jaar een tweede editie. Gaandeweg de week passeerden al enkele ideeën de revue om ervoor te zorgen dat de clubkampioenschappen dubbel volgend jaar een nog groter succes worden. Mocht jij ook ideeën hebben, laat het dan gerust weten. De organisatie bedankt alle deelnemers en hoopt volgend jaar wederom op meer dan genoeg animo voor de clubkampioenschappen!
Speciale vermelding voor de winnaars per categorie:
HDA – Marijn Kusters en Frank van der Sterren
HDB – Niels Groot en Timo Tax
HDC – Tom Alaerds en Mike van Hoenselaar
DDA – Pleun Hendriks en Iris Swinkels
DDB – Linda Faber en Carla van Rens