default-header
HomeALV padel

ALV padel

ALV stemt unaniem voor de realisatie van twee padelbanen

Afgelopen maandagavond (17 april) vond in het Parkhotel in Horst de extra ingelaste ALV plaats met maar één belangrijk onderwerp: de investeringsbeslissing voor de realisatie van twee padelbanen op onze tennisclub.

Na een presentatie van de padelcommissie en een financiële toelichting door het bestuur, volgde er een schriftelijke stemming. Mede namens de padelcommissie zijn we jullie dankbaar te kunnen mededelen dat de aanwezige leden unaniem hebben ingestemd met de realisatie van deze twee padelbanen!

Dankzij dit mooie resultaat, kunnen we aan de slag met de volgende fase: de vergunningsaanvraag. Deze hebben we direct de dag erna (18 april) bij de gemeente ingediend. De komende tijd zullen wij in overleg met de padelcommissie bekijken hoe en welke vervolgstappen er in dit stadium nog meer al ingezet kunnen worden.

Aan het eind van de ALV werd ook benoemd dat we er hiermee natuurlijk nog lang niet zijn. Naast de ingediende vergunningsaanvraag, doen we graag een oproep aan jullie! Uit de behoeftepeiling padel, die we vorig jaar al onder de leden hadden uitgezet, kwam naar voren dat 25% van de leden graag iets wil betekenen in het proces van de totstandkoming van de padelbanen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! De komende tijd willen we concreet gaan inventariseren wie dit waren en hiermee verschillende werkgroepen samenstellen (denk aan een werkgroep uitvoering, een werkgroep publicatie en promotie en een werkgroep financiën en sponsoring).

Gisteren waren er al enkele leden die zich hebben gemeld om aan te sluiten in een werkgroep, super! We hopen met dit bericht op meer reacties van jullie. Heb je interesse om aan te sluiten in een werkgroep die bij je past? Laat het dan weten door een mailtje te sturen naar frank_sterren@hotmail.com.

Mocht je, voordat jij je opgeeft voor een werkgroep, nog vragen hebben hierover, mag je ook een berichtje sturen naar Frank. We zijn ervan overtuigd dat we alleen samen de realisatie van deze padelbanen tot een succes kunnen maken, dus we hopen op veel reacties.

Groet, mede namens de padelcommissie,
Het bestuur