default-header
HomeClubkampioenschappen zomer 2024: inschrijving geopend

Clubkampioenschappen zomer 2024: inschrijving geopend

Meerdere keren per jaar organiseren we de clubkampioenschappen. Waar onze leden van de club uitgedaagd worden om clubkampioen te worden. Uiteraard gaat het vooral om gezellig samen spelen en een hapje en een drankje na de wedstrijden. De volgende editie is van maandag 2 september t/m zondag 8 september. De inschrijving is inmiddels geopend. Doe ook mee!

In het voorjaar zijn de tennisdubbels geweest, nu is het de beurt aan de tennis Single én padel dubbels. Je kunt deelnemen aan maximaal twee onderdelen: TENNIS (DE of HE) en PADEL (DD, HD of Mix), of een combinatie hiervan. Zorg wel dat je maximaal twee dagen verhindering hebt, want we willen zoveel mogelijk spannende wedstrijden plannen. De categorieën zijn verdeeld in Cat. A (sterkte 3 t/m 6) en Cat. B (7 t/m 9). Bij te weinig deelnemers in een categorie kunnen we deze samenvoegen, zodat iedereen voldoende wedstrijden kan spelen.

Je kunt je als tennisser dus niet inschrijven met een kompaan, je bent bij deze editie op jezelf aangewezen om dat kampioenschap binnen te halen. We delen natuurlijk zoveel mogelijk naar sterkte in om er weer een gezellig toernooi van te maken. Voor leden die met padel mee willen doen kan wel als team ingeschreven worden. Word jij de eerste clubkampioen padel?! Daag jezelf uit en ga er voor!

Van maandag t/m vrijdag starten de eerste partijen om 17.30 uur en de laatste om 21.30 uur. In het weekend voorafgaand aan het toernooi (31 augustus en 1 september) kunnen ook al wedstrijden gepland worden. In het finaleweekend beginnen de wedstrijden om 10.00 uur en eindigen de laatste partijen om 17:00 uur. Dit alles onder voorbehoud, zodat we bij grote belangstelling flexibel kunnen zijn.

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 september worden de finales gespeeld. Altijd een gezellige aangelegenheid. Met feestavond, pub quiz, hapje en drankjes, een ludieke actie én prachtige wedstrijden. Wil je een handje helpen met de bardienst, op- en afbouw, aankleding, baanonderhoud, dan zou dat erg welkom zijn. Vele handen maken licht werk. Neem dan contact op met de toernooicommissie en dan maken we er samen weer een onvergetelijk feest van!

Praktische info

  • Inschrijven kan vanaf 1 juli 2024
  • Alleen voor HTC Leden (ook zomerleden mogen meedoen)
  • Schrijf je zelf in categorie A (speelsterkte 3 t/m 6) of categorie B (speelsterkte (7 t/m 9) in. Via toernooi.nl.
  • Je hebt tot een week voor het toernooi om in te schrijven.
  • Ook bij dit toernooi kun je in 2 onderdelen inschrijven (bijvoorbeeld in de Heren Enkel 6 én 7)
  • Je mag per inschrijving 1 moment opgeven dat je verhinderd bent
  • Net als bij het HTC Open zal de indeling kort voor 31 augustus bekend worden gemaakt.
  • Zorg dat je zaterdag 7 en zondag 8 september vrij houdt, er zijn geen verhinderingen mogelijk in het finaleweekend
  • Het toernooi is geen KNLTB toernooi, dus jouw rating wordt er niet door aangepast.

Inschrijven doe je via https://www.toernooi.nl/tournament/FDA6605B-1C8E-44EF-94AA-A57BB4F7F2D9. Als deelnemer kun je e-mails ontvangen met informatie over het toernooi. Daarnaast kunnen er foto’s en video’s van het toernooi op onze website en sociale media worden gedeeld. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat dit dan weten aan de toernooileiders.

De toernooicommissie (Pleun, Nicole, Elske en Dré) hebben er weer veel zin in! Vragen of opmerkingen kun je sturen aan toernooi-htc@outlook.com.