default-header
HomeOp zoek naar helpende handjes!

Op zoek naar helpende handjes!

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede sportieve start gemaakt dit jaar. Als jullie al in de kantine geweest zijn of een rondje over het park hebben gelopen, is het jullie wellicht opgevallen dat er naast de kantine werkzaamheden worden verricht.

In het verlengde van het terras, komt namelijk een speelhoek voor de jeugd, met een speeltoestel. De eerste twee fases zijn inmiddels afgerond. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden vóór de competitie zijn afgerond, willen we deze en volgende maand dit project afronden.

Volgende week zaterdag, 23 februari, willen we in de ochtend van 9.00 uur tot +/- 12.00 uur een vervolg geven aan de werkzaamheden. Dit kan alleen doorgang vinden, als we voldoende mensen hebben die mee kunnen helpen. Na volgende week, kijken we wat er nog nodig is (o.a. de valtegels leggen en het speeltoestel plaatsen) en zullen we opnieuw vragen om mee te helpen.

We zouden het zeer op prijs stellen als we op deze mail reacties ontvangen met de bereidheid volgende week de handjes mee uit de mouwen te steken!
Samen kunnen we ervoor zorgen dat de beleving op ons park vergroot wordt en dat onze jeugd zich nog meer thuis gaat voelen op onze club.

We zien jullie reactie via jeugd@htchorst.nl graag tegemoet.

Alvast super bedankt!

Het bestuur.