default-header

Afslag10

In Afslag10 hebben 10 initiatiefnemers, vanuit de segmenten sport, recreatie, cultuur, onderwijs, bedrijfsleven, zorg en overheid, zich verenigd om met het gelijknamige gebied een nieuwe richting in te slaan en nieuwe verbindingen te leggen.

De ruim 70 deelnemende partijen vertegenwoordigen circa 8000 georganiseerde en ongeorganiseerde sporters, 1400 vrijwilligers, ongeveer 3000 leerlingen in het middelbaar onderwijs en 525 medewerkers van bedrijven uit de regio. Door verbindingen met elkaar te maken, is de basis voor een structurele samenwerking tussen partijen gelegd.

De regiovisie van Noord-Limburg betreft de wens om de regio te positioneren als groenste en gezondste regio in 2025. Gezond is een breed begrip waarin Afslag10 een rol vervult door het gezond houden van mensen, bedrijven en maatschappijen.

In de natuurlijke en historische omgeving zijn veel verschillende voorzieningen en organisaties aanwezig en voel je je vrij om te sporten, te recreƫren, te genieten en jezelf te ontwikkelen. Niet alleen sport en bewegen, ook samenwerking is essentieel voor een gezonde samenleving. Gezamenlijk wordt de regio op de kaart gezet en aantrekkelijk gemaakt om te wonen, werken en recreƫren.

Klik hier voor het laatste nieuws op Facebook of op onderstaande afbeelding om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief december 2019.
Nieuwsbrief oktober 2019.
Nieuwsbrief augustus 2019.
Nieuwsbrief juni 2019.
Nieuwsbrief april 2019.
Nieuwsbrief februari 2019.
Nieuwsbrief december 2018.